Apasa pe pretul oricarui serviciu pentru a-l adauga in cos.

Card 1

Presoterapie

Presoterapia sau drenajul limfatic, este tratamentul care se efectueaza cu un aparat special, care are in alcatuire un costum ce acopera abdomenul, mainile si picioarele. El este dotat cu spatii pneumatice in care intra aer cu presiune in etape diferite. Prin alternanta presiunii se realizeaza un masaj ce preseaza pe lantul ganglionar, efectuand astfel drenajul limfatic intr-un mod comod si placut.

Prin presoterapie se elimina toxinele neasimilate de catre organism, toxine care de obicei se acumuleaza la nivel subcutanat, dand pielii un aspect inestetic.

Aceasta procedura consta intr-un preso-masaj care actioneaza asupra ganglionilor limfatici. Este o terapie ce rezolva eliminarea toxinelor neasimilate de organism in timpul procesului de sinteza celulara. Lipsa miscarii si a exercitiilor fizice determina ingreunarea circulatiri limfatice si o slaba circulatie a sangelui.

Drenajul necorespunzator care determina invadarea subcutanata de celule grase este cauzat si de inmultirea toxinelor.

Reducerea drenajului limfatic si a circulatiei sangelui determina acumulari de grasime, tesutul conjuctiv isi pierde elasticitatea, astfel aparand imperfectiuni si denivelari ale pielii. Pentru a optimiza acest drenaj este necesar ca muschii sa se contracte, oferind un grad corespunzator de compresie.

Limfa actioneaza ca un filtru al tesuturilor, distrugand toxinele si bacteriile prin celulele albe care se afla in ganglionii limfatici.

Este indicat a se folosi combinat cu alte proceduri, de exemplu dupa tratamentul cu radiofrecventa sau cavitatie, avand rezultate remarcabile in combaterea celulitei.

Efectele drenajului limfatic sunt:
- eliminarea celulitei;
- detoxifierea organismului;
- redarea elasticitatii si fermitatii pielii;
- eliminarea adipozitatilor localizate;
- intarirea sistemului imunitar natural;
- intensificarea circulatiei limfatice in organism.

Cumpara AcumPentru detalii, contactati-ne la 0732.045.088

Call Now Button
Programeaza-te la o consultatie!
Mesajul a fost trimis cu succes!
3 + 8 =

0,00 lei0 items

Coș