Apasa pe pretul oricarui serviciu pentru a-l adauga in cos.

TERMENI SI CONDITII

Acest website este proprietatea S.C.Spa Forever 20 S.R.L. si utilizarea si accesarea  sa se vor face in conformitate cu Temenii si Conditiile de mai jos si cu toate legile in vigoare in momentul respectiv. Utilizarea si accesarea  site-ului implica cunoasterea si acceptarea acestor Termeni si Conditii fara exceptii.

  1. 1. Toate materialele si textele  incluse in acest site sunt oferite doar pentru informarea generala si nu constituie sub nici o forma consultanta medicala sau de alt tip. S.C.Spa Forever 20 S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru daune sau pierderi  care pot rezulta din utilizarea informatiei de pe acest site altfel decat cu titlu de informare generala. Va recomandam sa contactati clinici specializate in epilare definitiva sau tratamente cosmetice, corporale sau faciale, pentru consultanta privind aspecte specifice.
  2. 2. La orice pachet achizitionat de pe site la pret promotional la care procedurile au fost incepute (efectuate partial), nu se returneaza contravaloarea procedurilor neefectuate. Daca serviciile incluse in pachetul promotional nu au fost incepute, la solicitarea clientului suma achitata pentru acestea se va returna integral.
  3. 3. Clientul isi exprima acordul in mod expres pentru stocarea si prelucrarea datelor personale (nume, prenume, CNP, date de contact, date biometrice) de catre firma noastra in scopul realizarii tratamentelor achizitionate. Stocarea datelor se face pe perioada nelimitata, fiind utilizate pe toata aceasta perioada doar in scopul in care au fost colectate initial.
  4. 4. Website-ul si intregul sau continut, inclusiv intregul text, imaginile , logo-urile si marcile  sunt protejate prin drept de proprietate intelectuala si apartin S.C.Spa Forever 20 S.R.L.. Cu exceptia cazurilor mentionate in Termeni si Conditii, reproducerea oricarei parti a continutului, sub orice forma, fara acordul prealabil al S.C.Spa Forever 20 S.R.L. este interzisa.
  5. 5. Continutul poate fi utilizat exclusiv in scopuri necomerciale si pentru informare personala cu conditia ca drepturile de proprietate intelectuala , inclusiv asupra marcilor si siglelor apartinand S.C.Spa Forever 20 S.R.L. sa fie respectate, sa fie indicat website-ul drept sursa de provenienta si sa se atraga atentia asupra acestor Termeni si Conditii. Fara acordul prealabil al S.C.Spa Forever 20 S.R.L. nu este permisa sub nici o forma utilizarea informatiei sau a materialelor din acest website. Pentru mai multe detalii privind utilizarea informatiei va rugam sa ne contactati.
  6. 6. Website-ul contine link-uri si citate din terti. S.C.Spa Forever 20 S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea  acestor informatii si nu garanteaza acuratetea continutului acestor site-uri si a informatiilor citate din terti. Link-ul catre un site nu implica aprobarea de catre S.C.Spa Forever 20 S.R.L. a continutului acestuia sau sustinerea autorului site-ului respectiv, implicit a informatiei respective, S.C. Spa Forever 20 S.R.L. neasumandu-si responsabilitatea pentru nici o pierdere sau dauna rezultata in urma utilizarii acestora.
  7. 7. S.C.Spa Forever 20 S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru functionarea defectuoasa a website-ului cauzata de dectiuni ale serverelor pe care este gazduit, ale conexiunilor de internet sau de orice alti factori.
  8. 8. S.C.Spa Forever 20 S.R.L. poate modifica Termenii si Conditiile oricand si fara notificare prealabila prin actualizarea si publicarea lor in aceasta sectiune a website-ului.
Call Now Button
Programeaza-te la o consultatie!
Mesajul a fost trimis cu succes!
9 + 7 =

0,00 lei0 items

Coș

PROMOTIE:

EPILARE "LASER DIODE"

FULL BODY la 430 lei

Suna pentru mai multe detalii

Program Luni-Vineri: 11:00-20:00

Program Sambata: 08:00-14:00

Contact programari: 

0732 045 088