Apasa pe pretul oricarui serviciu pentru a-l adauga in cos.

Card 1

Tratament vergeturi

Radiofrecventa fractionata – Micro RF Needles , este o tehnologie ultra performanta de ultimna generatie care trateaza pielea in profunzime, folosita cu mare succes in clinicile de infrumusetare.

Principala actiune a Radiofrecventei fractionate este reconstruirea tesutului epitelial din interior catre exterior, stimuland fibroblastele si sintetizand producerea de nou colagen si elastina.

In urma unei sarcini sau a ingrasarii si slabirii rapide pielea se intinde iar dupa ce isi revine la forma initiala incep sa se vada vergeturile. La inceput acestea sunt rosii si daca nu sunt tratate la timp , dupa o perioada de 12 – 16 luni devin albe si mult mai greu de estompat.

Chiar si in aceasta faza, MRF – Microrfneedles reuseste sa atenueze vizibilitatea lor imbunatatind considerabil aspectul pielii pana la estomparea lor.

Elastina este o proteina specifica pielii dispusa sub forma unei plase de pescuit care confera acesteia elasticitate si capacitatea de a se intinde.

Deteriorarea fibrelor de elastina determina aparitia vergeturilor, regenerarea naturala a acestora constituind un proces dificil si de lunga durata.

Organismul reuseste cu greu sa inlocuiasca proteinele de colagen – in mod natural, pielea fiind alcatuita din colagen in proportie de 80% si dintr-o retea de fibre de elastina in proportie de 4%.

In ceea ce priveste fibrele de elastina acestea sunt foarte greu de reparat, organismul nefiind capabil sa regenereze efectiv aceste fibre, astfel vergeturile neputandu-se vindeca complet.

Aplicatorul MRF – Microrfneedles furnizeaza energie de radiofrecventa fractionata prin intermediul unei matrice de 80 de microace.

Tratamentul este confortabil, in prealabil aplicandu-se o crema anestezica pe suprafata ce urmeaza a fi tratata. Apoi se raceste zona cu un capat special ce ajunge pana la – 2 grade Celsius dupa care urmeaza efectiv tratamentul cu MRF.

Vergeturile dispar pentru ca aceasta tehnologie stimuleaza pielea sa se refaca din interior.

Sunt necesare o serie de 4 – 6 sedinte efectuate la un interval de 2 – 3 saptamani.

Cumpara AcumPentru detalii, contactati-ne la 0732.045.088

Call Now Button
Programeaza-te la o consultatie!
Mesajul a fost trimis cu succes!
1 + 7 =

0,00 lei0 items

Coș