Apasa pe pretul oricarui serviciu pentru a-l adauga in cos.

Card 1

Lifting facial cu HIFU

HIFU – High Intensity Focused Ultrasound – este o procedura anti-aging, cu rol de lifting facial nonchirurgical. tratament-facial-hifu

Este cea mai buna alternativa la operatiile estetice de lifting, cu rezultate spectaculoase ce sunt vizibile imediat dupa prima sedinta si dureaza in timp pana la 6 – 8 luni.

Principiul tratamentului este bazat pe ultrasunete de inalta frecventa ce sunt focusate in tesutul subcutanat la diferite adancimi – de 1,5 mm, 3,5 mm si 4,5 mm – creand puncte de penetrare la distante egale.

Astfel in aceste puncte se stimuleaza crearea de nou colagen si elastina in tesut, oferind astfel rezultate impresionante de lifting facial, tonifiere si fermitate in tesutul vizat.

Rejuvenarea incepe imediat dupa terapie, continuand si in perioada urmatoare, maximum de efect fiind dupa 90 de zile de la efectuarea tratamentului.


Tratamentul cu HIFU este foarte confortabil, dureaza intre 60 – 90 minute, in functie de zonele tratate (facial sau facial + gat), nu este dureros, in timpul tratamentului simtindu-se doar o usoara caldura.

Este recomandat in special pentru un ten matur sau lipsit de fermitate, pentru eliminarea ridurilor fine sau profunde dar si pentru tratamentul cicatricilor postacneice.

• lifting nechirurgical ce dureaza 6 – 8 luni
• reduce uimitor ridurile fine sau cele de expresie
• intinde pielea si o intinereste

tratament facial cu HIFU
*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.

Cumpara Acum

Pentru detalii, contactati-ne la 0732.045.088

Call Now Button
Programeaza-te la o consultatie!
Mesajul a fost trimis cu succes!
6 + 1 =

0,00 lei0 items

Coș