Apasa pe pretul oricarui serviciu pentru a-l adauga in cos.

Card 1

Radiofrecventa

Radiofrecventa tripolara este una dintre tehnicile cele mai eficiente in tratamentul imbatranirii cutanate, si a remodelajului corporale.

Reprezinta generatie a 3-a de aparate pentru tratamente cutanate estetice care utilizeaza curentii electrici de inalta frecventa.

Scopul creerii generatiei a 3-a de aparate care utilizeaza radiofrecventa tripolara a fost cel al terapiei estetice de remodelaj corporal, crestere a tonusului cutanat, reintinerire si topire a depozitelor de grasime.

Tratamentul este foarte placut, producand o foarte usoara incalzire a zonei tratate, ce genereaza o stare de bine si de relaxare.

La nivelul dermului undele de inalta frecventa provoaca o contractie a fibrelor de colagen si elastina, care intind pielea.

Concomitent cu aceasta contractie are loc si drenajul grasimilor din celulele grase. Daca la vechile aparate ce foloseau radiofrecventa, zona tratata se incalzea foarte mult, uneori chiar inrosind pielea – noua generatie aduce un plus prin eliminarea completa a acestui disconfort, caldura penetrand doar straturile profunde iar pielea neefiind agresatata absolut deloc – astfel tratamentul fiind unul foarte confortabil, pielea incalzindu-se doar putin si neinrosindu-se deloc. Prin repetarea sedintelor de tratament se imbunatateste regenerarea de de fibre de colagen si elastina, rezultatul fiind o piele ferma, remodelata, tonifiata si intinerita.

Rezultatele se vad de la prima sedinta. Dupa cateva saptamani de tratament pielea este mai neteda, mai ferma, tonifiata si cu o structura imbunatatita.

Remodelajul zonei tratate se continua timp de mai multe luni dupa oprirea tratamentului.

In timpul tratamentului straturile interioare ale pielii se incalzesc. Odata ce se ajunge la temperatura optima, colagenul se ridica si ofera fermitate pielii, in acelasi timp formandu-se colagen nou in profnzime.

Tratamentul cu radiofrecventa este o metoda noninvaziva prin care se reduc depozitele localizate de grasime; este nedureros, suprafata pielii ramane intacta, actiunea tratamentului avand loc in profunzime.

Ceea ce este spectaculos in tratamentul cu radiofrecventa este conturarea si redefinirea liniilor siluetei, tonifierea instantanee, netezirea si ridicarea tesuturilor fara a le leza.

La nivel corporal, rezultatele tratamentului cu radiofrecventa sunt: eliminarea celulitei, reducerea grasimii localizate, eliminarea toxinelor si lichidelor, refacerea conturului corporal, tonifiere profunda, stimularea producerii de colagen, reducerea vergeturilor, imbunatatirea metabolismului celular.

Cumpara AcumPentru detalii, contactati-ne la 0732.045.088

Call Now Button
Programeaza-te la o consultatie!
Mesajul a fost trimis cu succes!
7 + 9 =

0,00 lei0 items

Coș