Apasa pe pretul oricarui serviciu pentru a-l adauga in cos.

Card 1

Radiofrecventa faciala

Radiofrecventa faciala este cea mai noua tehnologie in terapiile beauty.

Undele de radiofrecventa actioneaza cu termolipoliza selectiva pentru a trata si infrumuseta. Astfel radiofrecventa conduce o temperatura ridicata in profunzimea tesuturilor, pentru a trata din interior problema.

Radiofrecventa bipolara trateaza cu succes zona ochilor iar radiofrecventa tripolara are efect de lifting facial in zona fetei, gatului si a decolteului, rezultatele fiind vizibile chiar de la prima sedinta.

Efectele tratamentulu cu radofrecventa sunt: reintinerirea tenului, atenuarea efectelor imbatranirii, diminuarea ridurlor, tonifierea pielii.

Sub actiunea undelor de radiofrecventa temperatura creste pana la 40-42 de grade la suprafata pielii, in timp ce in interiorul tesutului tratat ajunge pana la 60-65 grade.

Ceea ce este spectaculos in tratamentul cu radiofrecventa este tonifierea – care se poate observa inca de la prima sedinta.

Unda de radiofrecventa produce contractia fibrelor de colagen si stimuleaza formarea de fibre noi, elastice.

La nivel facial se observa efectul de reducere a ridarii cutanate, imbunatatind vizibil textura pielii, atenuarea ridurilor si transformarea tenului intr-unul mai proaspat, intinerit si luminos.

Tratamentul cu radiofrecventa este recomandat pentru toate varstele, nu este invaziv si nu necesita perioada recuperatorie.

Pentru un efect sporit sunt recomandate 6 sedinte consecutive la un interval de o saptamana, apoi cate o sedinta la una sau doua luni.

Cumpara AcumPentru detalii, contactati-ne la 0732.045.088

Call Now Button
Programeaza-te la o consultatie!
Mesajul a fost trimis cu succes!
9 + 9 =

0,00 lei0 items

Coș