Apasa pe pretul oricarui serviciu pentru a-l adauga in cos.

plasma pen - este un tratament revolutionar în domeniul esteticii anti-aging

Plasma Pen

Plasma Pen este un tratament revoluționar în domeniul esteticii anti-aging - noninvaziv, care cuprinde o gamă largă de proceduri: indepartarea ridurilor, ridicarea pleoapelor, eliminarea pungilor de sub ochi sau tratarea diverselor probleme estetice ale pileii (cicatrici post-acenice, pete pigmentate, vergeturi, piele flască etc.). Toate acestea sunt acum posibile fãrã intervenție chirurgicală.

Luxux PlasmaLiner este dispozitivul prin care se realizeaza aceasta procedura, fiind un concept original German, cel mai apreciat brand la nivel mondial.

Tratamentul cu plasmă utilizează a patra stare de materie – plasma. Țesuturile sunt tratate „sublimat” evitand răspândirea căldurii nedorite în zonele înconjurătoare.

Principiul este ionizarea gazului în aer si crearea unui arc electric, asemănător cu un fulger mic, astfel zonele dermice și epidermice care sunt afectate de probleme estetice, pot fi tratate fără a se răspândi căldură si în zonele înconjurătoare.

Când arcul electric – plasma – atinge suprafața pielii, căldura se mărește și apoi se transferă în epidermă până la nivelul stratului papilar care conține celule fibroblaste.

Rezultatul este contracția și strângerea celulelor pielii. În consecință, excesul de piele se reduce și rezultatul strânge, tonifică și ridică pielea reducand spectaculos ridurile.

Efectul maxim este stabilit la 90 de zile de la efectuarea tratamentului.


Chiar dacă straturile cutanate primesc o leziune controlată de catre stiloul cu plasmă (prin încălzire, fragmentare, vaporizare-sublimare și strângere), ele nu se ard, așa cum se intampla in tratamentul cu laser.

Astfel nu există răni deschise în timpul fazei de vindecare, eliminandu-se riscul de efecte secundare, cum ar fi cicatrizarea, infecția sau pierderea pigmentării.


Dupa tratament, rămân leziuni punctiforme acoperite de cruste. Ele au nevoie de 5-7 zile pentru a cădea. In acest timp trebuie să se păstreze suprafața pielii foarte curată și sa se foloseasca creme cicatrizante. Plasma funcționează similar cu un laser ablativ (fracționat).

Creionul cu plasmă creează un prejudiciu controlat perfect pentru celulele pielii stimuland diviziunea celulară și producția de colagen.

Cu tratamentul cu plasma se poate ajunge la rezultatul dorit cu o singura sedinta. Daca se doreste se mai poate face o sesiune la un interval de 4-5 luni.

Ca un plus de confort dar si cu o eficienta foarte frumoasa se foloseste si tratamentul cu plasma fractionata – plasma foreza.

Acest tip de tratament foloseste doua capete speciale de lucru cu care se trece alternativ pe toata fata – in prealabil fata s-a acoperit cu un ser special cu acid hialuronic - dupa care se aplica o masca hidratanta cu acid hialuronic.

plasma pen tratament estetic revolutionar

Prin plasma se stimuleaza colagenul si elastina dar in acelasi timp se hidrateaza profund si pielea, prin efectul special de plasma foreza.

Recomandarea este de 4 – 6 sedinte efectuate la un interval de doua saptamani. Tenul este vizibil imbunatatit, hidratat si intinerit de la prima sedinta.

Cumpara Acum

Call Now Button
Programeaza-te la o consultatie!
Mesajul a fost trimis cu succes!
10 + 5 =

0,00 lei0 items

Coș