Apasa pe pretul oricarui serviciu pentru a-l adauga in cos.

Card 1

Mezoterapia faciala

Mezoterapia faciala virtuala reprezinta una dintre cele mai eficiente terapii, fiind printre putinele tratamente ce permit introducerea in profunzime a substantelor active.

Prin intermediul tratamentului de dermoporatie, dintr-o singura aplicare patrund 95% din ingredientii activi in straturile profunde ale pielii.

Actionand cu ajutorul unui curent electric, aparatul de mezoterapie introduce in structura pielii vitamine, minerale, aminoacizi. Aceste substante stimuleaza metabolismul si odata cu aceasta si formarea de noi fibre de colagen si elastina.

Rezultatele sunt vizibile imediat dupa tratament, pielea este mai ferma, mai elastica si mai luminoasa, avand un aspect intinerit.

In acelasi timp cu efectuarea tratamentului de dermoporatie , se foloseste si terapia LED – o terapie complementara ce stimuleaza sistemul imunitar, intarind capacitatea organismului de autovindecare. Terapia LED este complet non-agresiva si non-invaziva pentru organism. Desi asemanatoare cu laserul, terapia LED se propaga pe o suprafata mai mare a pielii.

De asemenea, stimuleaza productia de colagen, reduce productia de melanina si are rol complementar in sedintele de tratare a ridurilor, si de fermitate a epidermei.

Rezultate obtinute prin mezoterapie sunt:
- atenuarea ridurilor si liniilor de expresie;
- inchiderea poriilor;
- hidratarea si regenerarea intensiva a a pielii;
- diminuarea leziunilor pigmentare, a cuperozei si a acneei;

Un tratament intensiv facial consta, in general, intr-o serie de 4-6 sedinte, cu o durata de 15 miunte/sedinta.

Cumpara AcumPentru detalii, contactati-ne la 0732.045.088

Call Now Button
Programeaza-te la o consultatie!
Mesajul a fost trimis cu succes!
9 + 5 =

0,00 lei0 items

Coș