Apasa pe pretul oricarui serviciu pentru a-l adauga in cos.

Card 1

LPG Endermologie

LPG Cellu M6 Keymodule S2

Echipament de ultima generatie al renumitei companii franceze LPG, combina doua tehnici – LIPOMASAJ si ENDERMOLIFT – pentru tratamentele corporale si respectiv faciale, de cea mai inalta precizie. lpg-endermologie-2

Recunoscut ca fiind cel mai complex si eficient aparat, LPG Cellu M6 Keymodule are la baza tehnologia revolutionara de stimulare celulara mecanica, patentata de LPG, care se bucura de o spectaculoasa notorietate printre specialistii in estetica corporala si anti-aging.

Acest adevarat laborator endermologic, LPG Cellu M6 Keymodule, combina eficienta si confortul pentru a atinge rezultate fara egal.

Cum functioneaza LPG Cellu M6 Keymodule?

Prin cele doua functii incorporate – LIPOMASAJ si ENDERMOLIFT – LPG Cellu M6 Keymodule actioneaza la suprafata tesutului cutanat declansand lipoliza la nivel celular – procesul de ardere a grasimilor – precum si productia de colagen si elastina din fibroblasti.

LPG Endermologie – videoclip

In cazul tratamentelor corporale, prin lipomasaj se combina aspiratia generata de un sistem de pompe de vacuum cu masajul profund realizat prin cele doua role metalice motorizate independent. In functie de scopul tratamentului, rolele pot descrie trei moduri de miscari:

  • - rool-in: pentru tratamente de slabire, actionand asupra grasimii din profunzime si a celulitei fibroase;
  • - rool-up: pentru tratamentele de remodelare si reconturare, actionand asupra gasimii ce s-a depus neuniform si eliminand aspectul de coaja de portocala al pielii;
  • -roll-out: pentru fermitate, stimuland fibroblastele si intarind reteaua de elastina si colagen.


In timpul tratamentului concentrararea se face pe zonele tinta: coapse, fese, abdomen, gambe , solduri, spate, brate, practic pe tot corpul – pentru reducerea celulitei si scaderea in circumferinte. Activarea mecanica a lipolizei stimuleaza adipocitele in sensul eliminarii treptate a grasimilor localizate si a reducerii celulitei. Efectul va fi de sculptare, slabire, netezire si fermitate.

De peste două decenii, Endermologia s-a dezvoltat neîncetat. Această creştere internaţională, poziţia de lider şi renumele câştigat se datorează în mare parte nivelului înalt de tehnologie, dar şi metodologiei şi protocoalelor inovatoare. Aceste rezultate şi descoperiri sunt un efect direct al cercetării clinice extensive , în toată lumea. 20.000 de centre din întreaga lume folosesc Endermologie!

lpg-endermologie-5Conform unui studiu recent condus de renumitul specialist în metabolismul celulelor grase, profesorul Lafontan, s-a demonstrat că masajul mecanic realizat cu LPG Cellu M6 Keymodule este capabil să activeze lipoliza (metabolismul grasimilor). Astfel pe masura ce rolele motorizate mobilizează ţesutul adipos, adipocitele (celulele grase) stimulate sunt semnalizate prin mesaje neurohormonale (activitatea adrenalinei). Astfel, se activeaza receptorii ß (evacuatorii de reziduu celular) şi se declanşează lipoliza (metabolismul grăsimilor). Rezultate vizibile apar în doar câteva şedinţe.

Lipomasajul Endermologic creşte viteza metabolismului grăsimilor, astfel încât ele trec prin toate fazele de existenţă mai repede. Acest lucru face ca organismul să elimine mai repede grăsimile decât se pot reproduce, astfel încât nu numai că se reduce celulita, dar corpul pierde şi în centimetrii. Masajul Endermologic (Lipomasajul) este foarte placut, combina metodologie de mare precizie, dovedita clinic cu un protocol croit personal pentru fiecare pacient. Tratamentul profesionist poate fi facut doar cu ultima generatie de aparate LPG – Cellu M6 Keymodule. Pacientii poarta un costum special pentru confort maxim si igiena pe durata tratamentului.

Tehnica Lipomassage, patentata LPG este unica, non-invaziva, da un nou contur corpului, reduce celulita şi a îmbunătăţeste calitatea pielii. Tratamentul acţionează asupra următorilor factori pentru a obţine rezultatele urmărite:

• Creşterea circulaţiei sanguine şi limfatice
• Reducerea ţesutului de conexiune
• Îmbunătăţirea metabolismului grăsimilor
• Stimularea producerii de colagen
• Exfolierea tegumentului

lipomassage by endermologie
LPG Cellu M6 Keymodule tratează eficient toate tipurile de celulita.

Rezultate vizibile apar după aproximativ 6-10 şedinţe. În funcţie de tipul de celulită se recomandă cel puţin 14 şedinţe care se vor face de 2-3 ori pe săptămână. De asemenea, se recomandă ca după încheierea unui tratament să se facă câte 2 şedinţe lunar pentru întreţinere.

Este recomandat a se consuma multe lichide – în special pe perioada tratamentului, pentru a uşura eliminarea toxinelor evacuate din derm şi hipoderm prin tratament.

Lipomasajul cu endermologie nu este un tratament de slăbire! Prin acest tratament, greutatea corporală nu scade, iar centimetrii care se pierd sunt rezultat al remodelarii corporale. Pentru slăbire este recomandată o alimentaţie adecvată.

Contraindicatii: hipertensiune, boli ale pielii, alergii, boli infectioase progresive,diabet, cancer, hernie, vene varicoase, sarcina, tratament cu medicamente anticoagulante cu cortizon, proteze metalice.

Cumpara Acum

Pentru detalii, contactati-ne la 0732.045.088

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.

Call Now Button
Programeaza-te la o consultatie!
Mesajul a fost trimis cu succes!
2 + 5 =

0,00 lei0 items

Coș