Apasa pe pretul oricarui serviciu pentru a-l adauga in cos.

Card 1

Laminare gene si sprancene

Laminare gene

Genele curbate, dese si lungi sunt visul oricarei femei. Daca alegi laminarea genelor, ochii tai devin mult mai expresivi chiar fara a aplela la machiaj.

De la o singura sedinta obti un contur al ochilor mult mai definit cu un look natural perfect. Nu mai este nevoie sa aplici zilnic rimelul. Te bucuri in fiecare zi de un aspect atragator chiar si fara make-up.

Procesul de laminare este o tehnica de curbare, ridicare, hranire si vopsire a genelor. Daca vrei gene spectaculoase cu aspect natural, laminarea este alegerea perfecta.

Aceasta metoda este non-invaziva si mult mai sanatoasa comparativ cu procedura extensiilor de gene. Pleoapa nu este afectata deloc iar genele sunt hranite si hidratate, ajutand la regenerare dar dandu-le si un plus in lungime cu pana la 25-30%.

Produsele folosite in acesta procedura sunt la cel mai inalt standard de calitate din domeniul beauty. Laminarea este recomandata atunci cand doresti sa oferi volum si expresivitate genelor tale naturale dar si atunci cand doresti sa faci o pauza de extensii.

Dupa aceasta procedura de beauty, nu exista restrictii. Pot fi aplicate aceleasi produse de make-up, creme sau orice alte cosmetice destinate zonei ochilor.


laminare-gene-sprancene

Pentru ca genele noi nu au substante aplicate anterior, este recomandat ca tratamentul sa se repete la un interval de 4-6 saptamani, astfel vei avea tot timpul gene frumoase si ochi expresivi.

Cumpara Acum

Laminare sprancene

Sprancenele sunt cele care definesc, contureaza si da expresivitate intregii fete.

Prin laminarea sprancenelor, trasaturile faciale capata un aspect mult mai atragator si mai tanar.

De asemenea si ochii sunt mult mai expresivi daca sprancenele sunt bine conturate, fara fire ciufulite sau inestetice.

La fel ca si in cazul genelor, laminarea sprancenelor pastreaza naturaletea fetei.

Cu cat sunt mai aproape de formatul nativ cu atat rezultatul va fi unul mai atractiv.

Procedura de laminare a sprancenelor consta in stilizarea si aranjarea firelor de par dezordonate dar si in regenerarea lor.

Substantele aplicate sunt la cel mai inalt nivel de calitate din domeniul beauty, neafectand absolut deloc pielea sau firul de par.

Rezultatul obtinut este efectul de sprancene arcuite, stilizate cu fire perfecte ce contureaza liniile fetei.

Procedura se poate repeta la 4-6 saptamani in functie de rapiditatea cu care cresc fierele de par.

Cumpara Acum

Call Now Button
Programeaza-te la o consultatie!
Mesajul a fost trimis cu succes!
3 + 8 =

0,00 lei0 items

Coș