Apasa pe pretul oricarui serviciu pentru a-l adauga in cos.

Card 1

Endermologie

Endermologia este una dintre cele mai revolutionare terapii cu puternic efect anticelulitic. Trateaza cu sucess celulita fibroasa si grasimea profunda, declanseaza lipoliza (eliminarea grasimii) din adipocite determinand ruperea si eliminarea acidurilor grase.

Stimuleaza fibroblastele, intarind reteaua de sustinere de colagen si fibrele de elastina, rezultatul constand intr-o piele tonifiata si ferma.

Remodeleaza si contureaza corpul actionand direct asupra grasimii depusa neuniform, intanzand pielea si eliminand aspectul de coaja de portocala.

Actiunile directe ale acestui tratament sunt: tratarea celulitei chiar si in cele mai avansate stadii, intinderea tesuturilor, stimularea sistemului limfatic, imbunatatirea microcirculatiei, eliminarea retentiei de apa. Aceste rezultate se reflecta in conturarea corpului, fermitatea si elasticitatea pielii.

Rolele folosite in aceasta tehnologie actioneaza independent, in acelasi sens sau opus, cu o viteza de rotatie identica sau diferita, in timp ce vacuumul aspira fin, ridicand tesutul.

Atunci cand ambele role sunt directionate spre interiorul dispozitivului, ele declanseaza lipoliza in adipocite, provocand distrugerea si eliminarea acumularilor de grasime. Miscarea lor spre exteriorul dispozitivului duce la intarirea stratului de colagen si a fibrelor de elastina, efectul imediat fiind tonifierea pielii. Cand cele doua role se misca in directii opuse, are loc remodelarea corpului si netezirea pielii. Dupa tratament pielea este ferma si catifelata.

Tratamentul efectiv, dureaza intre 30 si 60 minute, in functie de numarul si marimea zonelor tratate. Terapeutul se va concentra pe zonele cu probleme, dar nu se vor neglija nici celelalte zone, asigurand astfel stimularea generala a circulatiei si eliminarea apei reziduale.

Rezultatele vizibile apar dupa 2 – 3 tratamente. Acestea se pot efectua intr-o saptamana. Sunt necesare 10 – 15 sedinte pentru a ajunge la rezultatul dorit, apoi tratamentele de intretinere se pot face la un interval de 10 – 15 zile.

Endermologia se poate combina si cu alte proceduri de slabire si remodelare corporala. Astfel celulita se defibrozeaza cu ajutorul endermologiei, se topeste cu ajutorul impachetarilor apoi se dreneaza prin presoterapie.

Beneficiile tratamentului endermologic sunt:
- recontureaza corpul si reduce volumul prin eliminarea grasimilor si toxinelor;
- mareste elasticitatea, flexibilitatea si fermitatea pielii;
- stimuleaza celulele responsabile de crearea de colagen si elastina;
- trateaza orice stadiu al celulitei;
- defibrozeaza tesuturile;
- imbunatateste vascularizarea tesuturilor;
- stimuleaza circulatia limfo – venoasa.

Cumpara AcumPentru detalii, contactati-ne la 0732.045.088

Call Now Button
Programeaza-te la o consultatie!
Mesajul a fost trimis cu succes!
5 + 7 =

0,00 lei0 items

Coș