Apasa pe pretul oricarui serviciu pentru a-l adauga in cos.

Card 1

Epilare definitiva E-LIGHT

E-Light este una dintre cele mai noi tehnologii care se foloseste cu mare succes in domeniul cosmetic si in special in epilarea definitiva. Tehnologia E-light combina beneficiile pe care le ofera lumina intens pulsata si emisiile pe frecvente RF, si nu una cu laser traditional.

Este diferita de tehnologia cu laser, in sensul ca utilizeaza un spectru de lungimi multiple cu unda, o lumina de energie, care genereaza caldura, pentru a stimula, in acelasi timp, structuri de piele diferite. Prin urmare, acesta tehnologie este capabila sa distruga definitiv firele de par, dar trateaza si leziunile pigmentare, leziunile vasculare si regenereaza pielea.

Cel mai adesea, pilozitatea in exces nu este un fenomen patologic, neexistand tulburari hormonale sau metabolice, ci este pur si simplu o caracteristica constitutionala. Totusi, exista situatii in care parul se dezvolta exagerat, intr-un context de dezechilibru hormonal sau asociat altor afectiuni.

Adeseori intalnim alaturati termeni stiintifici precum hipertricoza si hirsutism, desi acestia au semnificatii diferite.

Daca hipertricoza reprezinta cresterea anormala a firelor de par raportata la o anumita zona corporala, exceptand regiunile dependente hormonal, hirsutismul este definit ca o dezvoltare excesiva a firelor de par, atat in numar, cat si in grosime sau culoare, in regiuni in care la femei exista in proportie minima sau absenta.Din punct de vedere estetic, aceste modificari pot fi foarte deranjante si pot cauza complexe, care nu ar trebui neglijate.

Metodele traditionale de indepartare a parului in exces pot fi incomode sau dureroase si nu rezolva cazurile grave de hirsurtism. Pentru rezultate pe termen lung solutia ideala este epilarea E-Light.

Fasciculul luminos patrunde in tegument, unde este atras de pigmentul firului de par, distrugand astfel radacina firului de par. Aceste tehnici pot fi folosite pe majoritatea regiunilor: partea superioara a buzelor, fata, torace, picioare, brate etc.

Call Now Button
Programeaza-te la o consultatie!
Mesajul a fost trimis cu succes!
7 + 3 =

0,00 lei0 items

Coș