Apasa pe pretul oricarui serviciu pentru a-l adauga in cos.

Card 1

Cromoterapie

Cromoterapia se realizeaza cu ajutorul Capsulei Spa.

Aceasta, special creata pentru centrele de slabit, are un design elegant si ofera o gama diferita de terapii pentru reconturarea siluetei.

Tratamentele la capsula sunt o cura de detoxifiere, relaxare si rasfat al simturilor, datorita imbinarii efectelor de sauna cu cromoterapia, aromoterapia, meloterapia si ozonoterapia.

Sistemul complex de cromoterapie foloseste culorile si energia lor in scopuri terapeutice. Permite selectarea unei singure culori sau imbinarea lor pentru a crea un efect mai complet.

Cromoterapia este o tehnica de ameliorare a unor afectiuni, prin culoare, ce se bazeaza pe proprietatea celulelor umane de a fi influentate de unde electromagnetice cum ar fi lumina alba si razele ultraviolete. Atunci cand oamenii au o afectiune, campul electromagnetic al organismului se afla in dezechilibru, iar cromoterapia are rolul de reglare.

Terapia prin culori se realizeaza cu bai de lumina cu mai multe fascicule de culori.

Dotata cu un sistem MP3 player, Capsula Spa creaza un cadru excelent de relaxare, panoul muzical putand fi accesat atat de terapeut cat si de catre client.

La nivel facial se asigura ventilatie, creand un plus de confort.

Alte beneficii ale tratamentului cu Capsula Spa sunt: eliminarea celulitei, topirea grasimilor si relaxarea.

Cumpara AcumPentru detalii, contactati-ne la 0732.045.088

Call Now Button
Programeaza-te la o consultatie!
Mesajul a fost trimis cu succes!
8 + 6 =

0,00 lei0 items

Coș