Apasa pe pretul oricarui serviciu pentru a-l adauga in cos.

Card 1

Tot ce trebuie sa sti despre epilarea definitiva

Ce este epilarea definitiva si cum functioneaza?

• epilarea definitiva este un procedeu estetic care va ajuta sa scapati de pilozitatea excesiva de pe toate zonele corpului

• Centrul Forever20, foloseste aparatura de ultima generatie, special creata pentru indepartarea definitiva a firelor de par.

• lumina emisa de aceste aparate este absorbita de melanina (pigmentul) firului de par, este transformata in caldura si condusa pana la radacina, unde distruge celulele germinative.

• tratamentul de epilare definitiva este eficient doar atunci cand firul de par se afla in faza activa de crestere (anagena).

Dupa efectuarea unei sedinte, 15 -20% din parul de pe zona tratata va cadea treptat dupa 2-3 saptamani.

Centrul Forever20, foloseste doua tipuri de tehnologii de ultima generatie: E-Light (IPL/SPL –square light + Radiofrecventa) ) si LASER DIODE.

Care este diferenta intre E-Light si Diode Laser?

E-Light combina lumina intens pulsata cu radiofrecventa, utilizand un spectru de lungimi multiple cu unda. Aceasta lumina de energie genereaza caldura si patrunde in tegument, unde este atrasa de pigmentul firului de par, distrugand astfel radacina lui.

Diode Laser, foloseste laserul – Light Amplification by Stimulated Emition of Radiation - care transmite lumina de-a lungul unei singure unde, sub forma de buchet. Cand laserul este directionat spre piele, trece de aceasta si este absorbit de catre melanina din foliculul par, astfel nu doar firul este distrus ci si radacina.

• se recomanda pentru tipul de par inchis la culoare si gros
• se poate aplica pe orice tip de ten;
• tratamentul se poate efectua si in lunile de vara;
• epilarea cu laser se poate aplica pe pielea bronzata, va puteti expune la soare la doar 3 zile dupa efectuarea tratamentului;
• o singura lungime de unda, mai multa precizie, lumina este absorbita strict de catre firul de par;
• distruge si firele de par aflate sub piele;
• necesita mai putine sedinte;

Este epilarea prin E-Light sau Diode Laser definitiva?

• procedura este progresiv definitiva, firele de par tratate cu succes in faza activa nu vor mai creste niciodata, dar pe zona tratata vor mai aparea fire de par produse de alti foliculi.
• la finalul tratamentului un procent de 80% pana la 90% din firele de par sunt distruse definitiv.
• cu cat firul de par este mai inchis la culoare, cu atat procesul este mai rapid si cu rezultate de lunga durata.
• se recomanda efectuarea unei sedinte de intretinere o data pe an.

Care este durata sedintelor si a unui tratament complet?

Durata unei sedinte difera in functie de zona tratata. Zonele mici necesita circa 10 minute, zonele medii implica aproximativ 30 minute iar zonele mari, intre 40 - 50 minute.

Intregul par de pe corpul uman se afla in trei stadii diferite. Aceste stadii sunt: anagen (activ), catagen (repaus) si telogen (cadere). Din aceasta cauza nu este posibila eliminarea intregii pilozitati de pe corp intr-o singura sedinta. Durata tratamentului difera in functie de culoarea tenului, de pigmentul parului, de grosimea si de densitatea firelor de par.

In functie de raspunsul fiecarui organism la tratament, numarul sedintelor poate fi diferit. Durata medie recomandata pentru tratament este intre 12 – 18 sedinte la tehnologia E-Light si intre 10 - 12 la tehnologia Diode Laser. Sunt situatii in care se poate depasi numarul acestor sedinte, cauzele putand fi diferite precum tulburari hormonale sau metabolice, dezechilibru hormonal sau alte afectiuni. De aceea este recomandat ca inainte de inceperea sedintelor de epilare definitiva sa consultati medicul specialist.

Programeaza-te acum la o consultatie gratuita la nr. de telefon 0732045088 si scapa pentru totdeauna de parul nedorit.

Procedura de epilare este dureroasa?

Ambele tehnologii folosite au un sistem de racire patentat, astfel ca in timpul procedurilor, pielea este racita iar senzaria de durere prevenita.

Ce se face cu parul crescut intre sedinte?

Firele de par care nu au cazut după operatiunea de epilare nu trebuie indepartate cu penseta, ceara sau alte metode de epilare. Intre doua sedinte firele de par se indeparteaza cu crema epilatoare, cu lama sau foarfeca.

epilare-definitiva

Ce pregatiri anterioare sedintei de epilare sunt necesare?

Pentru a putea initia procedura de epilare, este necesar ca pilozitatea din zona supusă tratamentului sa ajunga la densitatea maxima. De aceea nu se recomanda epilarea cu ceara, penseta sau alte metode a zonei respective cu cel putin 20 de zile inainte de procedura.

Va recomandam in perioada aceasta folosirea lamei. Motivul este permiterea formarii radacinii firelor de par ce urmeaza a fi supuse radiatiei cu laser. Epilarea cu laser afecteaza doar radacina firelor aflate in crestere din zona supusa procedurii. Firele de par aflate in stadiu de repaus nu sunt afectate.

epilare-definitiva

Cine nu poate efectua procedura de epilare?

Persoanele cu par alb, deoarece firele de par alb nu contin pigment.

Se poate efectua epilarea cu laser a firelor crescute sub piele?

Pentru firele crescute sub piele cea mai recomandata metodă este epilarea cu laser. Odata cu inceperea tratamentului de epilare sunt distruse atat firele de par de la suprafata,cat si cele de sub piele.

Sfaturi esentiale de aplicat:

• nu te astepta sa scapi de par imediat dupa sedinta de epilare definitiva, ca urmare a tratamentelor, foliculii in faza anagena (de crestere) incep sa se desprinda din radacina, iesind la suprafata si cazand singuri dupa 10-15 zile de la sesiunea de epilare definitiva;
• primele 4 sedinte se vor efectua la un interval de 3-5 saptamani, pentru ca ciclul de crestere a parului este de circa 5 luni;
• urmatoarele sedinte se vor programa la 5-6 saptamani, in functie de rapiditatea cu care apar foliculi noi;
• sunt necesare sedinte de intretinere o data sau de doua ori pe an, pentru ca foliculii pilosi sunt foarte numerosi si epilarea definitiva este eficienta doar in cazul celor activi in momentul tratamentului, pe parcursul vietii, mai ales in cazul dezechilibrelor hormonale, noi fire de par pot aparea, insa vor fi mult mai subtiri si mai usor de eliminat;
• firele de par care nu au cazut dupa operatiunea de epilare definitiva nu trebuiesc indepartate cu penseta, ceara sau alte metode de epilare. In caz contrar compromiteti tratamentul de epilare definitiva;
• dupa fiecare sedinta de epilare definitiva respecta indicatiile specialistului: evita sauna, mersul la sala si dusurile fierbinti.

Call Now Button
Programeaza-te la o consultatie!
Mesajul a fost trimis cu succes!
10 + 2 =

0,00 lei0 items

Coș

PROMOTIE:

EPILARE "LASER DIODE"

FULL BODY la 430 lei

Suna pentru mai multe detalii

Program Luni-Vineri: 11:00-20:00

Program Sambata: 08:00-14:00

Contact programari: 

0732 045 088