Apasa pe pretul oricarui serviciu pentru a-l adauga in cos.

Card 1

Cavitatie

Cavitatia – liposuctie virtuala – reprezinta o alternativa nechirurgicala de remodelare corporala, de eliminare a grasimilor localizate. Cavitatia reprezinta o revolutie in domeniul remodelarii corporale, combatand celulita si acumularile de adipocite supravoluminoase, localizate. Avantajul? Este o terapie non-invaziva si nedureroasa. Depunerile inestetice pot fi indepartate cu ajutorul unui aparat cu ultrasunete de joasa frecventa ( 20 KHz ).

Inca de la inceput se poate observa o intensa actiune prin dezintegrarea tesutului adipos si o progresiva remodelare a profilului corporal pe linga reducerea consistentei masei adipoase. La toate acestea se adauga disparitia aspectului de coaja de portocala, o buna oxigenare si revascularizare a tesutului subcutanat, cu o reactivare a microcirculatiei periferice si al drenajului lichidelor stagnante si nu in ultimul rand o imbunatatire a tonusului si elasticitatii pielii.

Contraindicatii:

Astm brosic, cancer,tumori , tromboflebita, hipertrigliceridemie, steatoza hepatica sau orice afectiune a ficatului, pietre la rinichi, leziuni dermatice, boli de piele, epilepsie, boli cardiace, purtatoare de pace-maker, afectiuni vasculare grave, tija metalica, interventii chirurgicale recente (5-6 luni), sarcina, alaptare.

Cumpara AcumPentru detalii, contactati-ne la 0732.045.088

Call Now Button
Programeaza-te la o consultatie!
Mesajul a fost trimis cu succes!
6 + 1 =

0,00 lei0 items

Coș