Apasa pe pretul oricarui serviciu pentru a-l adauga in cos.

Card 1

Carboxiterapie RIBESKIN™ CO2

Carboxiterapie RIBESKIN™ CO2 este o noua metoda de absorbtie a dioxidului de carbon prin membrana celulara, fara injectii, dezvoltata in Coreea de SUD inca din anul 2007.

Tratamentul de Carboxiterapie RIBESKIN™ CO2 este un produs certificat CNPN (Notificare Produse Cosmetice UE) indeplinind cu strictete toate standardele de calitate a produselor cosmetice.

Carboxiterapia se bazeaza in principal pe principiul fiziologic cunoscut ca “descarcare de oxigen”. Tesutul este expus la dioxid de carbon stimuland astfel imediat circulatia sangelui in zona respectiva, aceasta reusind sa faca eritrocitele sa descarce oxigen (O2) si sa absoarba dioxid de carbon (CO2) astfel pielea devenind mai oxigenata – dioxidul de carbon fiind eliminat prin respiratie. Acest proces se numeste efectul BOHR. Practic se obtine oxigenarea intensiva la nivel celular a zonelor tratate cu carboxiterapia, stimulandu-se circulatia sangvina si metabolismul celular dar si accelerarea eliminarii rezidurilor din piele.Tratamentul de Carboxiterapie RIBESKIN™ CO2 demareaza prin pregatirea pielii pentru tratament – curatare si degresare, eventual si peeling enzimatic – dupa care pe tenul curat se aplica gelul de Carboxiterapie si masca speciala activatoare. In urma reactiei dintre masca speciala si gel se formeaza bule active de CO2 permitand astfel penetrarea CO2 in stratul epidermal. Hemoglobina simte prezenta CO2 si elibereaza oxigenul pe care il transporta, eliberand in acelasi timp si CO2 prin procesul de respiratie. La sfarsitul tratamentului se va aplica o masca speciala calmanta si o crema hidratanta.

Beneficiile Carboxiterapie RIBESKIN™ CO2 sunt:

• cresterea luminozitatii pielii
• reducerea ridurilor
• cresterea elasticitatii pielii
• cresterea luminozitatii pielii
• accelerarea metabolismului celular
• micsorarea porilor
• imbunatatirea circulatiei sangvine si evacuarea rezidurilor toxice din piele
• o piele mai frumoasa si mai catifelata

Cumpara Acum

Pentru detalii, contactati-ne la 0732.045.088

Call Now Button
Programeaza-te la o consultatie!
Mesajul a fost trimis cu succes!
5 + 8 =

0,00 lei0 items

Coș