Apasa pe pretul oricarui serviciu pentru a-l adauga in cos.

Card 1

Anticelulitic – tehnologia Elos

Tehnologia Elos a revolutionat metodele de lupta impotriva celulitei. Secretul sau consta in combinarea a 4 tehnologii diferite: energia optica cu inrarosu, radiofrecventa bipolara, vacuumul pulsat si forta mecanica – prin intermediul rolelor mecanice.

In cumularea celor 4 tehnologii s-a reusit crearea unui tratament eficient ce vizeaza simultan mai multe probleme. Celulita este dislocata si distrusa, straturile de grasime topite, grasimile rezultate si toxinele sunt drenate si eliminate, este stimulata regenerarea celulara si producerea de colagen.

Radiofrecventa incalzeste dermul, facilitand restructurarea si remodelarea pielii, infrarosul stimuleaza metabolismul, vacuumul pulsat imbunatateste fluxul sanguin si limfatic favorizand eliminarea rezidurilor, iar rolele mecanice permit realizarea unui tratament anticelulitic agreabil prin masarea in profunzime a pielii.

Aceasta procedura garanteaza o reducere in circumferinta de la 1 pana la 7.2 cm.

Pentru un rezultat garantat sunt recomandate minim 8 sedinte, cate una pe saptamana, iar pentru mentinere se recomanda o sedinta la interval de o luna.

Cumpara AcumPentru detalii, contactati-ne la 0732.045.088

Call Now Button
Programeaza-te la o consultatie!
Mesajul a fost trimis cu succes!
3 + 8 =

0,00 lei0 items

Coș