Apasa pe pretul oricarui serviciu pentru a-l adauga in cos.

Card 1

Oxigeno-Terapia

Aceasta terapie a revolutionat industria cosmeticii avand ca rezultat esential reintinerirea tenului. Este apreciata din ce in ce mai mult si de romance, aceasta si pentru ca reprezinta o alternativa la tratamentele mai invazive bazate pe toxina botulinica sau acid hialuronic.

Oxigenoterapia ajuta la hidratarea imediata a tenului si confera o fermitate sporita acestuia. Ridurile sunt reduse si conturul fetei este vizibil imbunatatit prin stimularea producerii de colagen si elastina.

Prin aceasta tehnologie se introduce oxigenul hiperbaric de puritate 98% in straturile profunde ale pielii. Oxigenul din aer, se concentreaza, se purifica, se inmagazineaza sub presiune, apoi se administreaza direct in piele la o presiune de 3 atmosfere fara a traumatiza pielea.

Concomitent cu administrarea de oxigen sub presiune se introduc in piele si diferite amestecuri de principii active bogate vitamine.

Pentru rezultate maxime, tratamentul se face in sase sedinte consecutive la un interval de o saptramana, fiind recomandat ulterior, cate un tratament pe luna. Introducerea serurilor, vitaminelor, acidului hialuronic, colagenului sau a altor substante nutritive in piele se face atat la nivelul fetei cat si la nivelul gatului si al decolteului.

Rezultatele sunt spectaculoase : ridurile dispar, tesuturile se regenereaza, pielea se hidrateaza si se tonifiaza, acneea se amelioreaza, aspectul general al fetei devine mai luminos si mai tanar.

Cumpara AcumPentru detalii, contactati-ne la 0732.045.088

Call Now Button
Programeaza-te la o consultatie!
Mesajul a fost trimis cu succes!
5 + 8 =

0,00 lei0 items

Coș