Apasa pe pretul oricarui serviciu pentru a-l adauga in cos.

Card 1

Reguli de conduita

Pentru buna desfasurare a tratamentelor efectuate in Clinica Forever 20 si pentru a te bucura pe deplin de serviciile si rezultatele obtinute aici, te rugam sa citesti cu atentie regulile noastre de conduita, sa constientizezi faptul ca propria constiinta si bunul simt ajuta la asigurarea satisfactiei si confortului tau , a celorlalte cliente si a terapeutilor Centrului.

Responsabilitatile tale sunt:

  • – sa comunici informatii corecte la si complete referitoare la motivele vizitei tale;
  • - sa comunici informatii complete referitoare la sanatatea ta;
  • - sa specifici preferintele si asteptarile tale;
  • - sa respecti regulile de igiena corporala pentru o buna desfasurare a sedintelor de tratament;
  • - sa tratezi personalul si celelalte cliente cu respect;
  • - sa folosesti echipamentele, produsele si instructiunile terapeutilor intocmai cum ti-au fost recomandate;
  • - sa aderi la regulile si recomandarile noastre.


drepturile clientilor

Devenind clienta a centrului nostru, ai urmatoarele drepturi:

• sa fii tratata cu demnitate si respect;

• sa te bucuri de un ambient curat si confortabil;

• efectuarea tratamenterlor de catre profesionisti cu respectarea protocoalelor, procedurilor si a regulamentului intern;

• sa fii lamurita cu privire la intrebarile tale referitoare la tratamentele oferite de centrul nostru.

Iti sugeram sa ajungi la programare cu 10 minute inainte de inceperea terapiei, pentru a avea timp sa te pregatesti corect pentru tratament. De asemenea te rugam sa vii neinsotita (persoane de sex masculin sau copii).

Din respect pentru toate clientele si personalul centrului, orice intarziere a ta va fi scazuta din durata sedintei, astfel incat urmatoarele programari sa nu fie afectate – in limita posibilitatilor vom incerca totusi sa efectuam in totalitate sedinta respectiva de tratament.

Te rugam sa-ti notezi si sa verifici data si ora programarii. Centrul nu isi rezerva dreptul de a te anunta in prealabil pentru programarile efectuate – daca doresti acerst lucru te rugam sa ne comunici.

In situatia achizitionarii unui pachet de tratamente corporale ai dreptul la evaluare si diagnosticare corporala cu bioimpedanta Analyzer Body.

Din respect pentru clientele si personalul centrului nostru si pentru a evita plata unei penalizari de 100% din valoarea serviciilor rezervate, te rugam sa anulezi sau sa reprogramezi terapiile telefonic cu 24 de ore inainte de ora programata sau, in cazuri exceptionale cu cel putin 3 ore inainte de ora programata; in caz contrar sedintele la care nu te-ai prezentat iti vor fi scazute din abonament.

reguli de conduita forever20

Te rugam sa ai in vedere intotdeauna data menstruatiei si sa nu faci programari in perioada respectiva. In cazul in care nu te prezinti consecutiv la doua programari, urmatoarele programari se anuleaza automat din programatorul centrului.

Valabilitatea abonamentelor se stabileste in momentul achizitionarii tratamentelor si se consemneaza in fisa individuala de tratament.

Sedintele din abonamentele expirate se pot efectua cu conditia achitarii integrale a unui nou abonament cu valoare similara precedentului abonbament. Efectuarea tuturor sedintelor se va face in limita termenului de valabilitate mentionat pentru noul abonament achizitionat, consemnat pe fisa de tratament.

Abonamentele nu sunt transmisibile si nu se impart cu alte persoane.

Te rugam sa comunici terapeutilor nostri orice aspect pe care il consideri important (sensibilitate, sanatate, intensitate folosita) pentru a evita eventuale probleme ulterioare (disconfort, leziuni vasculare, etc.)

Pentru rezultate maxime in timpul terapiilor corporale se recomanda un consum moderat de calorii, corespunzator activitatii fizice sau intelectuale. Nici un tratament corpporal nu poate asigura rezultate garantate daca nu este asociat cu recomandari specifice alimentatiei, stilului de viata si a folosirii produselor la domiciliu.

Garantam pe proprie raspundere ca produsele folosite sunt de cea mai buna calitate si respecta normele si legislatia in vigoare si ca respectam cu strictete recomandarile producatorilor, astfel ca tratamentele sa ofere cele mai bune rezultate posibile. Servicii;le prrestate respecta drepturile consumatorilor conform legislatiei in vigoare, OG 21/1992.

Te rugam sa ne oferi feed-back-ul tau referitor la experienta ta in cadrul centrului nostru; eventualele sugestii ne vor ajuta sa continuam efortul nostru in imbunatatirea serviciilor oferite.

Iti multumim si te asteptam cu drag!

Pentru detalii, contactati-ne la 0732.045.088

Call Now Button
Programeaza-te la o consultatie!
Mesajul a fost trimis cu succes!
6 + 4 =

0,00 lei0 items

Coș

PROMOTIE:

EPILARE "LASER DIODE"

FULL BODY la 430 lei

Suna pentru mai multe detalii

Program Luni-Vineri: 11:00-20:00

Program Sambata: 08:00-14:00

Contact programari: 

0732 045 088