Apasa pe pretul oricarui serviciu pentru a-l adauga in cos.

Our Blog

Puterea magică a endermologiei faciale

Endermologie_faciala

Cu siguranță îți dorești ca pielea ta să fie radiantă, fără să apelezi la intervenții chirurgicale sau injecții!

Ce zici de un tratament facial care are la bază peste 110 studii științifice, 30 de ani de research și tehnici patentate non invazive?

Centrul tău de înfrumusețare Forever20 te invită să încerci puterea magică a endermologiei faciale!

Fie că tenul tău este influențat de factori externi, fie că e vorba de moștenire genetică sau stil de viață, ajutorul oferit de tratamentul profesionist  joacă un rol important de prevenire și rejuvenare.

Endermologia facială- acel masaj intens, profund, prin sucțiune repetată  îți oferă o irigare  sanguină și limfatică, la nivelul feței și decolteului determinând un lifting natural, grăbind împrospătarea pielii.

Masajul endermologic, determină o bună elasticitate a pielii prin creșterea concentației de fibre de elastină, menținând aspectul tânăr și ferm al pielii.

În timpul tratamentului pielea din jurul ochilor va beneficia de atenție specială (deoarece această zonă are un ritm de  îmbătrânire de 36 de ori mai rapid decât pielea ce acoperă restul feței), iar dacă te confrunți cu urme lăsate de oboseală și riduri fine, endermologia este un start potrivit pentru uniformizarea texturii și lifting.

După o schemă de tratament recomandată în funcție de caracteristicile evaluate de esteticiana noastră, pielea ta va radia!

Beneficii dovedite clinic:

Creșterea acidului hialuronic +80%
Elastină +46%
Luminozitate +98%
Reducere riduri +21%
Fermitate+23%

Pentru efecte vizibile pe termen lung nu uita să te hidratezi corespunzător și să folosești creme seara pe bază de retinol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button
Programeaza-te la o consultatie!
Mesajul a fost trimis cu succes!
5 + 10 =

0,00 lei0 items

Coș