Apasa pe pretul oricarui serviciu pentru a-l adauga in cos.

Our Blog

Cea mai buna soluţie pentru o piele tonifiată!

Radiofrecventa

radiofrecventa piele tonifiata

Pentru a elimina cu adevărat problemele legate de celulita,  consultanţii în cadrul centrului de Estetică Forever20, recomandă eliminarea kg în surplus ( prin dietă personalizată, exerciţiu fizic) și  în esență, schimbarea structurii  interioare a pielii (prin tratamente profesionale).

Oferta de tratamente high-tech este amplă, terapiile alese în funcţie de obiectivele specifice vor acţiona în funcţie de stadiile de celulită şi de localizarea acesteia.

Dacă îţi doreşti redefinire, tonifiere şi reducere în circumferinţă  trebuie să iei in considerare un tratament complet ce va viza simultan mai multe probleme: stimularea producţiei de colagen, stimularea metabolismului, antrenarea transdermică .


Standardul de aur
 în folosirea tehnologiei  pentru domeniul esteticii corporale este reprezentat de  radiofrecvenţa corporala.

Tehnologia de Radiofrecvenţă tripolară reprezintă generația a III-a  şi ultima de aparate pentru tratamente cutanate estetice care utilizează curenţii electrici de înaltă frecvenţă.

RF este capabilă să pătrundă adânc în piele și acţionează în profunzime în straturile subcutanate, provocând strângerea și îmbunătățirea structurii țesutului de bază (se obţin efecte din interior către exterior).

Rezultatele tratamentului sunt: reducerea grăsimii localizate, eliminarea toxinelor şi lichidelor, reducerea aspectului de coajă de portocală, tonifiere, stimularea producerii de colagen, reducerea vergeturilor, îmbunătăţirea metabolismului celular .

În cât timp obţin rezultate vizibile? Rezultatele se vad de la prima şedinţă.  După câteva săptămani de tratament cu o medie de 10 – 16 şedinţe într-un program ce presupune şi drenaj limfatic,  pielea este vizibil mai netedă, fermă, cu o structură îmbunătăţită. (poate fi optional daca mai e necesar spatiu)

Te aşteptăm în cadrul centrului de Estetică Forever20  pentru cele mai bune recomandări şi rezultate ce  îţi redau frumuseţea şi armonia corpului tău!

www.forever20.ro/servicii 

0732.045.088

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button
Programeaza-te la o consultatie!
Mesajul a fost trimis cu succes!
6 + 10 =

0,00 lei0 items

Coș