Apasa pe pretul oricarui serviciu pentru a-l adauga in cos.

Forever 20 Beauty CARD

ANUAL CU SERVCII DE INFRUMUSETARECu Forever 20 Beauty CARD, te bucuri de ingrijire profesionala pentru corpul si tenul tau, pe perioada unui an intreg la un pret extrem de avantajos, cu peste 50% DISCOUNT, in plus pe toata perioada de valabilitate a cardului ai de asemenea 15% discount la orice servicii sau pachete active in momentul achizitie.

Cardul include 18 terapii corporale si 18 tratamente faciale care te vor ajuta sa obtii o silueta tonifiata, remodelata si un ten intinerit si sanatos.

In baza cardului, la terapiile corporale sunt disponibile:

6 sedinte Guinot Technispa x 30 de minute
6 sedinte LPG Cellu M6 x 30 de minute
6 sedinte VellaShappe V3 x 30 de minute

In baza cardului, la tratamentele faciale sunt disponibile:

6 x Oxigen hiperbaric cu Acid Hialuronic
6 x Mezoterapie virtuala cu colagen
6 x Endermolift – LPG

Pentru tratamente corporale:Guinot TechiSpa este un tratament revolutionar patentat in Franta de catre Guinot, cu rezultate exceptionale in remodelare corporala, in tratarea celulitei in fermitate si in drenaj limfatic.

LPG Cellu M6 Keymodule 2 este unul dintre cele mai iubite tratamente corporale de la Centrul Forever 20. Patentat in Franta de catre Louis Paul Gautier este acum numarul I in lume in tratamentul celulitei, a reducerii in circumferinta a zonelor tratate, a drenajului limfatic dar si a producerii de nou colagen.


VellaShappe V3 foloseste tehnologia ELOS care consta in folosirea in acelasi timp a patru tehnologii diferite: energia optica cu infrarosu, radiofrecventa bipolara, vacuumul pulsat si forta mecanica prin intermediul rolelor mecanice spiralate.

Efectul principal este reducerea in circumferinta a zonelor tratate cu pana la 7,2 cm.dar si in eliminarea completa a celulitei si infrumusetarea pielii.

Pentru tratamente faciale:


Oxigen hiperbaric sau Oxigenoterapia, pe langa o hidratare profunda si imediata a tenului cu oxigenul hiperbaric de puritate 98%, introduce in derm serurile cu acid hialuronic sau amestecuri active bogate in vitamine. Rezultatul este un ten hidratat, luminos, intinerit vizibil chiar de la prima sedinta.Mezoterapia faciala virtuala este cea mai eficienta terapie atunci cand ne dorim introducerea in straturile profunde ale pielii a unui produs activ (in special acid hialuronic) in proportie de 95%. Efectele absolut extraordinare sunt: eliminarea ridurilor de expresie si a ridurilor fine, inchiderea porilor, regenerarea intensiva a pielii dar si diminuarea petelor si a cuperozei.
Endermolift LPG este un tratament facial de noua generatie creat de LPG, care tinteste in primul rand intinerirea pielii. Profesor dr.Humbert a fost cel care a stabilit rezultatele fara precedent ale acestui tratament: pielea este redensificata si rehidratate din interior, cu o crestere a acidului hialuronic de 80%, o crestere a elastinei cu 46% si a colagenului cu 23%, ceea ce duce la un rezultat excelent in rejuvenare
Pe langa cele 36 de tratamente corporale si faciale incluse, Forever 20 Beauty Card, iti mai asigura diagnosticare gratuita cu bioimpedanta, fara limita pe perioada intregului an, plus 15% DISCOUNT la orice serviciu sau pachet activ in momentul achizitionarii.
Intr-un an poti fi in cea mai buna forma si te poti bucura de cea mai frumoasa varianta a ta.

Pret: 5730 RON
2865RON
Cumpara acum CARD Forever20 Beauty
Oferta superlimitata - valabila numai pana la data de 30 august 2020
Call Now Button
Programeaza-te la o consultatie!
Mesajul a fost trimis cu succes!
8 + 6 =

0,00 lei0 items

Coș