Apasa pe pretul oricarui serviciu pentru a-l adauga in cos.

PLAN

de slabire intensa pentru o luna

Ca urmare a multor ani de experienta in terapii corporale, la Centrul Forever 20 am creat un plan excelent de slabit si remodelara corporala cu cele mai performante tehnologii

Acest plan include combinatiile perfecte ca sa parcurgi usor acest proces si sa te bucuri de rezultatele obtinute.


Programul include: • 1. Evaluare corporala prin Bioimpedanta – in urma careia vom avea cativa indicatori relevanti ai starii tale actuale, punctul de plecare in parcurgerea programului de slabit: Indicele de Masa Corporala, grasimile, masa musculara, retentia de apa, sarea, proteinele, viteza metabolismului tau reflectata in numarul de calorii pe care organismul tau le consuma in stare de repaus si varsta metabolica a corpului tau.

 • 2. Doua reevaluari asemanatoare pe parcursul intregului tratament, pentru a urmari rezultatele

 • 3. 48 terapii de slabit:
 • - 4 aplicatii Criolipoliza x 40 min + 4 Cavitatie aferenta Crio x 20 min.
 • - 8 sedinte impachetari la Capsula Spa x 30 min
 • - 8 sedinte Cromoterapie Capsula Spa
 • - 8 sedinte Endermologie Dermotherm x 30 min
 • - 8 sedinte Presodrenaj cu IR x 30 min
 • - 4 sedinte Guinot TechniSpa – slabit si anticelulita x 30 min.
 • - 4 sedinte Fast Slim x 30 min

 • 4.Dieta personalizata – este o parte foarte importanta care face parte din programul de slabit, care te ajuta sa slabesti sanatos fara sa te infometezi.
incearca si tu planul de slabire
Pret: 4655 RON
2785 RON

Cumpara Acum
nutritie-sanatoasa

Terapiile Forever 20 incluse in program:

Criolipoliza – Dovedit clinic, sigur si nedureros, tratamentul cu Criolipoliza este alternativa inteligenta a liposuctiei. Este o slabire localizata, care ingheata efectiv celulele grase din zona tratata, acestea fiind apoi eliminate din organism prin metabolismul propriu. Se remodeleaza locul tratat si se reduce astfel din circumferinta cu pana la 4 cm. dupa o singura aplicatie.

Impachetari la Capsula Spa – Impachetarile te ajuta sa elimini rapid retentia de apa, activeaza metabolismul si detoxifica organismul. Se foloseste cu succes in tratamentele de slabit pregatind corpul pentru orice tratament de slabit sau anticelulitic.

Endermologie Dermotherm – Este un tratament corporal cu cele mai bune rezultate in remodelare corporala, cu un puternic efect anticelulitic. Trateaza cu succes celulita fibroasa si grasimea profunda, declanseaza lipoliza (eliminarea grasimii) din adipocite, determinand ruperea si eliminarea acidurilor grase. Remodeleaza si contureaza corpul intinzand pielea eliminand complet aspectul de coaja de portocala.

Presodrenajul – Prin drenaj limfatic se elimina toxinele neasimilate de catre organism, toxine care de obicei se acumuleza la nivel subcutanat. Aceasta procedura consta intr-un preso masaj asupra ganglionilor limfatici. Este o terapie foarta placuta ce se asociaza foarte bine cu tratamentele corporale de slabit si anticelilitice.

Guinot TechniSpa – Este un tratament corporal unic dezvoltat de Guinot – Franta, anticelulitic si de slabit. Actioneaza pe baza a trei principii: mecanic, prin distrugerea fibrozitatilor; biologic ionizare prin curent galvanic ; prin stimularea circulatiei limfatice.

Fast Slim – Tratament corporal ce functoioneaza in baza unor impulsuri electrice speciale, prin stimulare musculara in urma caruia se obtine o musculatura mai ferma, tonifiata dar si un drenaj limfatic si remodelare corporala.

Dieta personalizata – Se combina perfect cu tratamentele corporale. Include un chestionar special cu itrebari specifice inceperii unei diete, completarea unui Jurnal Alimentar pe o saptamana in urma caruia se face o analiza aprofundata a modului de alimentatie actual si o dieta personalizata desfasurata pe perioada intregului pachet corporal de 4 saptamani.

Call Now Button
Programeaza-te la o consultatie!
Mesajul a fost trimis cu succes!
4 + 8 =

0,00 lei0 items

Coș