Apasa pe pretul oricarui serviciu pentru a-l adauga in cos.

Our Blog

Încerc tot felul de diete, dar nu sunt mulțumită de rezultat! Ce se întâmplă și ce pot face ca să mă bucur la vară de un corp frumos?

Îți recomand să îți reevaluezi calitatea și cantitatea meselor. Nu vei avea rezultate fără un plan pe termen lung de mese cu asocieri sănătoase! Redu cantitatea alimentelor și cumpără produse care se  înlocuiesc cu brio dar au un aport mult mai scăzut caloric. Nu uita că totul începe din etapa de shopping. Dacă știi că nu poți rezista unor produse, evită să le cumperi!

Acum că ai reușit să faci ordine la capitolul mese, tot ce trebuie să faci să te menții sau să reduci numărul kg este să ..fii activă!

Sport și iar sport! Dacă nu ești fan sau ai puțin timp la dispoziție pentru mișcare îți propun sa ai un minim de 4 zile pe săptămână în care fie te plimbi cu bicicleta o ora, fie  mergi la înot, alergat prin parc. E fun, nu simți mișcarea ca pe o corvoadă dar corpul muncește și rezultatele vor apărea și ele.

Propune-ți să scazi treptat numărul kg și lasă corpul să se adapteze cu noua siluetă. Nu face greșeala unor diete sălbatice care te lasă rapid fără kg. Când scăderea kg are loc atât de nefiresc corpul isi va cere dreptul înapoi! Si o luăm de la capăt doar că..răspunsul unui organism încercat la nesfârșit de multe diete va fi din ce în ce mai puțin prietenos iar rezultatele vor fi și ele la fel de mici.

Dacă îți place mișcarea și sportul te împlinește oricum dar nu ai timp de sală, începe acasă un program. Există atât de multe resurse corecte și gratis pe internet tot ce trebuie să faci e să fii motivata și să începi!

Ca să reușești ai nevoie de toată susținerea, unde o găsești?

Te aștept în centrul Forever20. Vei găsi o echipă gata să te mobilizeze în planul tău de luptă, dar mai important vei găsi abordarea corectă pentru slăbit și remodelare.

  1. Îți vom analiza compoziția corporală- de ce? Este foarte important să știm unde ne plasăm ca și metabolism, masa musculară și grasă și astfel să îți recomandăm acele terapii care vor da un boost acolo unde ai nevoie!
  2. Vom analiza împreună obiceiurile alimentare pentru a stabili o nouă direcție acolo unde este cazul!
  3. Vom personaliza un tratament și vom urmări efectele, vom interveni dacă este cazul și te vom susține și  în perioada de menținere ca noul tau look să se păstreze pentru cât mai mult timp!

Pe lângă rezultate  timpul petrecut cu noi va fi foarte relaxant, te vei detașa pentru câteva ore și vei pleca cu energie, motivație și inspirație să îți duci la bun sfârșit planul: de a deveni cea mai bună versiune a ta!

Fii mândră de tine! Fii mândră de corpul tău!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button
Programeaza-te la o consultatie!
Mesajul a fost trimis cu succes!
6 + 3 =

0,00 lei0 items

Coș