Apasa pe pretul oricarui serviciu pentru a-l adauga in cos.

Our Blog

Mezoterapia

Mezoterapia este o terapie revolutionara de succes folosita in  cosmetica, cunoscuta si sub numele de dermoporatie,care  exploatează acţiunea impulsurilor electrice modulate şi a vibraţiilor pentru a deschide canalele din  straturile profunde ale dermei , prin intermediul cărora se introduc principii active precum  elastina, ,colagenul,  acidul  hialuronic, vitaminele, aminoacizii.

Totul fără operaţii, fără ace şi canule şi fără durere, doar cu ajutorul unui transductor care funcţionează ca o seringă virtuală, care înlocuieşte acul cu unda electrică pulsată şi modulată. Astfel, prin intermediul acestor impulsuri electrice, porii se măresc de aproximativ 400 de ori, iar substanţele active ajung direct la receptorii celulari într-un timp minim. Acţiunea terapeutică este directă, fără intermediul circuitului hematic. Dermoporaţia multiplică exponenţial eficienţa unei simple aplicări locale de substanţa activă unde, doar 5% din produs ajunge în profunzimea pielii.

Prin dermoporaţie, principiile active penetrează în proporţie de 95 %, cu un rezultat extraordinar. Mesoterapia virtuală evită neajunsurile injecţiilor şi nu lasă semne pe piele. Mezoterapia virtuală este o metodă noninvazivă, nedureroasă, dar la fel de eficientă ca mezoterapia sau electrolipoliza care utilizeză acul.

Rezultatele sunt imediate şi vizibile: dispariţia inestetismelor celulitice, o piele hidratată şi întinsă, riduri mai puţin profunde, un tonus îmbunătaţit.

Dacă astăzi dermoporaţia constituie o noutate în domeniul estetic în realitate, ea se bazează pe un istoric clinic cu solide baze ştiinţifice.

De fapt, dermoporaţia a luat naştere de la o procedură medicală pusă la punct în anii ’60, pentru combaterea celulelor tumorale ale melanomului de piele.

Succesul dermoporaţiei este strâns legat de combinarea a 2 metode:

Electroporaţia care, datorită impulsurilor electrice modulate, măreşte permeabilitatea membranei celulare prin formarea de canale de trecere (electropori);

Electroforeza care împinge substanţele active în straturile profunde ale dermei. Studiile clinice efectuate asupra persoanelor cu diferite patologii, cum ar fi: cuperoza, capilare sparte, riduri, iregularităţi cutanate provocate de acneea cicatricială, pete de pigmentare, vergeturi, cheratoze şi cicatrici, au demonstrat eficienţa metodei în reactivarea proceselor metabolice naturale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button
Programeaza-te la o consultatie!
Mesajul a fost trimis cu succes!
8 + 1 =

0,00 lei0 items

Coș