Apasa pe pretul oricarui serviciu pentru a-l adauga in cos.

Despre Noi

Forever 20 este un Centru de estetica faciala si remodelare corporala destinat exclusiv doamnelor care ofera servicii specializate la un standard inalt de calitate si profesionalism. Aparatura utilizata in cadrul centrului nostru este la nivelul exigentelor impuse de standardele internationale in materie de estetica. Fiecare din aceste aparate reprezinta materializarea in practica a etapelor unui concept estetic pus la punct de specialistii si producatorii din acest domeniu.

Procedurile estetice stabilite in mod profesional si logic, sunt sigure pentru pacient, el fiind informat riguros asupra desfasurarii si succesiunii lor.

In urma testului de bioimpedanta se stabileste planul de tratament personalizat si o dieta echilibrata cu compozitia si necesarul caloric al meselor pentru obtinerea celor mai bune rezultate.

Tratamentele estetice cuprind programe personalizate de remodelare corporala, de optimizare a greutatii, tratamente anti-aging faciale, precum si epilare definitiva.

Pentru a remodela forma corpului sau a slabi, este necesara "topirea" grasimilor, drenarea lor spre sistemul limfatic si in final "arderea" lor. Fiecareia dintre aceste etape le este destinata un grup de aparate pentru imbunatatirea rezultatelor.

"Topirea" grasimilor in exces, se realizeaza in Centrul nostru prin cavitatie, radiofrecventa, terapie endermologica sau vacuum. Drenajul spre calea limfatica se realizeaza prin vacuumdrenaj sau prin presoterapie. Consumul se realizeaza prin terapie vibrationala si tehnologie Elos.

Fiecare pacient beneficiaza de program personalizat in functie de necesitati – slabire rapida, celulita, tonifiere sau relaxare.

Una dintre cele mai raspandite afectiuni ale timpurilor noastre – celulita - isi gaseste rezolvarea in cadrul Centrului nostru.

Aparatura de ultima generatia, bazata pe cele mai eficiente terapii – endermologie, tehnologia Elos sau Radiofrecventa – inlatura definitiv aceasta problema. Pe langa efectul lipolitic, aceste terapii netezesc suprafata cutanata prin actiune directa asupra fibrelor de elastina si colagen.

Excesul de grasime localizata este deasemenea rezolvat in cadrul Centrului nostru cu ajutorul celei mai noi tehnologii in domeniu - Cryogenarea. Prin aceasta tehnologie celulele grase se distrug definitiv prin inghetare si se eimina din organism in mod natural, sculptand efectiv corpul.

Serviciile estetice ale Centrului Forever20 sunt completate de epilarea definitiva care foloseste cele mai eficiente tehnologii in acest domeniu – E-Light si Laser Diode.

Monitorizarea rezultatelor, personalizarea tratamentelor conform necesitatilor, confidentialitatea si profesionalismul personalului, asigura calitatea Centrului Forever20.

Call Now Button
Programeaza-te la o consultatie!
Mesajul a fost trimis cu succes!
8 + 8 =

0,00 lei0 items

Coș

PROMOTIE:

EPILARE "LASER DIODE"

FULL BODY la 430 lei

Suna pentru mai multe detalii

Program Luni-Vineri: 11:00-20:00

Program Sambata: 08:00-14:00

Contact programari: 

0732 045 088